The Vyne

Client/ The National Trust - 2012 

We were approached by our friends at The Green Play Project with a proposition we couldn't refuse - to collaborate in the designing of a natural material play space set in a beautiful National Trust site in Basingstoke. The brief: playful and surprising, bold whilst remaining responsive to the context of the site. The challenge: a three week turnaround...  

The experience that we wanted to create with this design was to create a magical space for children where they could cut loose from wandering around a world made for grown ups (grand mansions, flower gardens and so on) and let their imaginations run free in a realm of underground tunnels, meandering streams and upside down trees.

Our role encompassed concept design development, design presentation final concept images and a detailed planting scheme.

Published on October 22, 2012 by Eudaimon Design.